Unik vegansk nyhet, Ostara Bar

Restaurant: Ostara Bar


Kjøkken:

Vegansk


Prisklasse:

4 retters meny

485,- per person


Adresse:

Kirkegata 20, 0152 Oslo


Restaurant og bar i ett!

Ostara Bar spesialiserer seg på vegansk mat, naturlig vin, sake og surøl. Du kan velge enkeltretter eller 4 retters meny.Originale dumplings


Curry dumplings.

Wow for en fin rett! Dere vet hvor glad jeg er i dim sum/dumplings! Pakningen var laget av kokoskjøtt, de var fylt med spinat, ingefær og små biter med cashew som ga god tekstur. Det ble servert med urteolje og kremet kokossaus med god aroma av grønn kardemomme.


Portobello & broccolini.

Helt perfekt stekte broccolini; varm samt knasende sprø! Med fantastisk smaksrik sous vide portobellosopp, hvor marinaden var blitt penetrert helt igjennom og det var en uforventet unik myk konsistens! Ble servert med en nydelig tykk krem laget av ristede cashewnøtter, og puffet capers og hvitløkschips. Favoritt!

Glutenfri kimchi pancakes.

Mektig og tykk pakkekake laget av kikerter, 3 måneders fermentert og hjemmelaget kimchi. Ble servet med yuzu dressing, chilipeanøtter og generøs mengde med mynte på toppen.Tykkere enn fløte
Beetroot & chocolate.

Veldig kul vri på sjokolademousse! Moussen var meget kompakt samt luftig og kremet, den ble servert med overraskende biter av rødbeter faktisk, kokos og kakao nibs - flotte teksturer som klaffet i munn!


Dette var en svært særpregen meny, med glimrende teksturer, gode råvarer og rene smaker! Store porsjoner som mettet. Jeg anbefaler for de som er skeptisk til vegansk mat å prøve retten med portobellosopp og sjokolademousse, de var eksepsjonelt gode, og vil helt klart falle i smak hos kjøttelskeren.


Lunefulle omgivelser