Oslos eneste koreanske fine dining, J2 Restaurant


Restaurant:

J2 restaurant


Kjøkken:

Moderne koreansk


Prisklasse:

Middels/høy

3 retters 480,

6 retters 800,-


Adresse:

Pilestredet 63A, 0350 Oslo


Suksessfull

Nå i disse tider er det nærmeste du kommer restaurantmat take away. J2 er en av de få restaurantene som har klart å få til et konsept på take away som bevarer deres identitet; koreansk fine dining, flere retters smårett meny.

Vi bestilte 6 retters meny til 800,- per person.


1. Gimbugak og kimchi wanton med dip

Knasende tare og wan ton fylt med kimchi, ble servert med nydelig kremet tofu- og ingefærdip.2. Laks, kamskjell, grønnsaker og trøffel soyasaus


Favoritt fra menyen! Delikate biter av kamskjell og laks vendt i herlig tykk og smaksrik trøffel soyasaus.3. Iberico med spicy udon nudlerFlotte skiver av godt marinert iberico svinekjøtt med tykke udon nudler og squash i fantastisk klissen, syrlig samt skarp og søtlig chilisaus.4. J2 burger

Gøy! Utmerket luftig og mykt brød, sprø grønnsaker, gochujang chilisaus og pannestekt burger av mung bønner. For å beskrive konsistensen; vi trodde det var krabbeburger til å begynne med, men det var ikke. Fin sterkeskorpe og lett tekstur.5. Kylling, soppris og kimchiKyllinglår, sous vide videre ovnsbakt i ovn med ingefær- og misosaus - eksepsjonelt saftig, søren så godt! Soppris av shiitake og helt perfekt tempererte grønnsaker - liten smule tyggemotstand i kjernen, blomkål tilsmakt kokos og gresskar. De søtlige og runde elementene ble godt balansert ut med syrlig og krydret kimchi.6. Rød bønne ostekakeWow, så utrolig kreativt! Ostekake med porøs og luftig krem, røde bønner som ga interessant tekstur og smak, syrlig lokk av mangopure, kjeksbunn med hint av salt og litt knask i munn.


Anbefaler alle å teste denne menyen om de savner flere retters meny!


Hjemmelaget kimchi

J2 selger i tillegg kimchi fermentert i minst 4 uker til 70,- per krukke. Sensasjonelt god! Krydret, syrlig med lite sting av chili.