Moderne tacos levert hjem, OsloTaco

Restaurant:

OsloTaco

*Kun take away


Kjøkken:

Moderne meksikansk


Prisklasse:

Lav/middels


Adresse:

Ullern alle 41, 0381 Oslo


Nykommeren OsloTaco har oppfunnet sin egen versjon av tacos med utgangspunkt i det meksikanske kjøkkenet

Rosa tortilla, langtidsmarinert og langstidsstekt kjøtt, og lett tilbehør - alt laget på huset


Meny

Vi bestilte "Kombo 2" til 249,- per person, prisen inkluderte 3 stk. tacos per person, Jarritos brus, tortilla chips og dip (rømme, salsa , guacamole og hot sauce).


Utkjøring koster 120,- i tillegg.Biff – Suadero inspirert.


Biff av høyrygg saltet i 5 timer, videre marinert i 2-3 dager, stekt i høy varme og langtidsstekt i minst 4-5 timer, kjempeflott flakende mørt kjøtt med hint av kanel og spisskummen, ble servert med avokadokrem, hjemmelaget salsa, fetaost, fersk løk, syltet løk, koriander og fersk lime til å skvise over.Svin – Al pastor inspirert.


Svinenakke marinert i 2-3 dager i blant annet achiote, ananas og guajillo, videre stekt raskt i høy varme (se så flott stekeskorpe) og langtidsstekt i minst 4-5 timer, ble servert med avokadokrem, hjemmelaget salsa, fetaost, fersk løk, syltet løk og koriander fersk lime til skvise å over.Kylling.

Kyllinglår marinert i 2-3 dager, videre stekt raskt i høy varme og langtidsstekt i minst 4-5 timer for å oppnå fineste mørheten, ble servert med jalapeño, lime og koriander med avokadokrem, hjemmelaget salsa, fetaost, fersk løk, syltet løk og koriander fersk lime til skvise å over.Vegansk.

Sorte bønner lagt i vann over natta, langtidsstekt sammen med meksikanske krydder, toppet med valnøtter for ekstra tekstur, avokadokrem, hjemmelaget salsa, fetaost, fersk løk, syltet løk og koriander fersk lime til å skvise over.

Churros med nutella 65,-

Suksess - Nystekte, varme, sprø på utsiden og myk på innsiden..


Guacamole og tortilla chips laget på huset - krydret, sprø og tynne. Guacamolen var frisk, syrlig og kremet.


Superdigg hot sauce laget på huset med grillet paprika og jalapeno, god sødme og syre - passe sterk.


Tortilla laget på huset - daglig, blanding av meseca (maismel) og hvetemel.


Hva syns jeg?

Det var hyggelig å få kunne prøvesmake veganske tacos, men om du ikke er veganer anbefaler jeg å bestille alle kjøttrettene. Kjøttet var strålende krydret og mørt, i tillegg var det flotte friske elementer som salsa, hot sauce og syltet rødløk, som ble godt balansert ut med fetaost og avokadokrem. Dette var tacos til vennlig pris, jeg anbefaler dette til deg som ønsker å prøve tacos av annen kvalitet eller som ønsker inspirasjon til din hjemmelagede tacos.