Middagen var utsøkt, men hvordan smakte lunsjen? Tri Ky

Restaurant:

Tri Ky

Kjøkken:

Asian fusion, vietnamesisk, japansk


Prisklasse:

Lav/middels

Adresse:

Vulkan 2, 0182 Oslo


Meny:

fra 89,- til 279,-


Åpningstider:

Lunsj og middag


Den aller mest berømte suppen fra Vietnam

Pho biff 189,-

Med flate risnudler, langtidskokt biff, indrefilet av biff, biff kjøttboller, vårløk og koriander i kompleks og rik kraft. Urtefat av thai basil, culantro (ngo gai), bønnespirer, sitron, fersk chili, i tillegg til chilisaus og hoisinsaus.


Har dere feriert i Vietnam før? Pho kan spises både til frokost, lunsj, middag, kvelds og som nattmat!

Etter å ha tenkt litt tror jeg denne deler førsteplassen sammen med Mama Pho og Atelier på Mathallen - som Oslos beste pho! Kan ikke dere teste og gi meg tilbakemelding om dere er enig? Eller uenig?Krydret suppe

Spicy nudelsuppe 189,-

Nydelig krydret og smaksrik kraft av svin og oksekjøtt. Med biter av langtidskokt biff og svin, skåret i tynne skiver, suppen var toppet med vårløk, thai basilikum og fersk chili. Ser dere at chilien var delt i to? Tenk at kokken tok seg tid til det? Ekte kjærlighet fra kokken. Anbefaler denne retten!Lett lunsj?

Ferske vårruller 95,-

Til deg som ønsker en lett lunsjrett, ferske vårruller med kylling, scampi, nudler, egg og agurk. Det ble servert i tillegg herlig søtlig hoisinsaus med peanøttbiter som ga god tekstur.Til deg som eeeelsker nudler!Stekte eggnudler med kylling 199,-

Vidunderlige elastiske nudler i herlig tykk soyabasert saus med saftig og myk kylling, gulrot, purreløk, koriander, løk og kål.


Rett fra grillen

Risnudelsalat med grillet kylling 189,-


Saftig og krydret kylling med utrolig flott grillskorpe og grillaroma! Retten ble servert med tynne og runde risnudler, søtsyrlig nuoc cham (vietnamesisk dip saus), grillet rødløk, sprøstekt løk, thai basilikum, syltet og sprø gulrøtter og daikon. Anbefaler denne retten!Hjertevarmt

Kylling i grønn karri 198,-


Mør kylling i smakfull, krydret, kremet og søtlig gryte av grønn curry med kokosmelk, langbønner, thai basilikum, paprika, champignon og rødløk. Perfekte retten til den kalde perioden vi går inn i nå. Ris medfølger i bestillingen.
En av de mest populære gatemat-rettene fra Vietnam

Banh mi med svineribbe 119,-

Mørt svinekjøtt, chili, fersk koriander, agurk, syltede gulrøtter og daikon.
Banh Mi med biff 129,-

Sitrongress marinert biff, stekt løk, fersk koriander, agurk, syltede gulrøtter og daikon.Fra baren

Spør bartender Marcus om "OsloNam after-food-cocktail". Frisk, lett og søtsyrlig - supergod! Ps. det er ikke en cocktail jeg har funnet på. Jeg spurte etter noe "rensende" til etter maten. Men så var resultatet noe midt i blinken!


Vietnamesisk iskaffe

Hva syns jeg?

Alle rettene falt i smak! Jeg spår denne restauranten som en av de mest populære asiatiske i Oslo om ikke lenge!