Hva med middagsmenyen? Grådi

Betalt partnerskap med Ordr


Restaurant:

Grådi


Kjøkken: Moderne europeisk


Prisklasse:

Lav/middels


Adresse:

Sørligata 40B, 0577 Oslo


Ordr?

Har du spist ute det siste året har du mest sannsynlig brukt Ordr sin QR-kode løsning. Med Ordr kan du bestille og betale mat og drikke med mobilen.

Nå lanserer de imidlertid noe helt nytt!

En gjest- og servitørløsning som gjør det enklere og mer effektivt for begge parter. Jeg fikk testet den nye funksjonen hos Grådi på Tøyen. Her ble kvelden startet på klassisk vis. Vi ble møtt av en superhyggelig servitør og fikk et bord på uteserveringen. Her fikk vi anbefalt noen retter - og som vanlig bestilte jeg over halve menyen.


Da ble vi fortalt at vi kunne åpne en felles regning for alle på bordet (dette kunne hun også fikse, men jeg ville prøve selv). Deretter kunne vi enkelt legge til det vi ønsket - eller be servitører legge til.


YES! Null venting på regningen!

Ordr legger stadig til ny funksjonalitet, men jeg synes den på en veldig god måte kombinerer tradisjonell service med teknologi; effektiv bestilling og betaling når vi ønsket det, og personlig oppfølging og hjelp fra de superflinke folkene som jobber i restauranten når det var ønsket.


Underveis i måltidet fikk vi tatt ekstra bestillinger fra servitøren når hun var ledig, mens vi enkelt kunne bestille ekstra mat og drikke fra mobilen når hun var opptatt med andre kunder. Når vi var ferdige med måltidet (som forresten var superdigg – mer om det nedenfor), betalte vi enkelt på mobil.


Skikkelig gøy å se at møte folk igjen kan være i sentrum av restaurant-opplevelsen, men på en ny og innovativ måte.


Les mer om Ordr HER


Grådi er megakjent for sin brunch, men hvordan smaker middagen?

Kveite sashimi 170,-

Rå kveite med liten antydning til stekeskorpe, ble servert med jalapenosaus, ingefær, lakserogn, wakame og chiliolje. Utmerket forrett som åpnet smaksløkene. Nydelig!En av de beste....

Torsken 160

En av de beste oppskriftene jeg har smakt på torsk! Smørstekt torsk med sprø skinn, flakende kjøtt, strålende glatt pure av blomkål og hvit sjokolade, grønnkål ,sprø sukkererter/langbønner som ga ekstra tekstur. Anbefaler å teste denne!Entrecote for to 350,-

Meget generøs porsjon av en stykk perfekt medium minus grillet entrecote, ble servert med karamellisert løkpure - det var en kul vri! Og i tillegg chimichurri som var meget frisk og urterik - det balanserte det fete godt ut. Kjøttet var mørt og hadde passe mengde med fett. En av mine favoritter fra menyen!


Croquetter med kylling og trøffel 160,-

Sprø på utsiden og myk på innnsiden, croquetter laget av kylling fra hovelsrud gård, coppa, cheddar og trøffel. Veldig hjertevarm rett.


Fersk surdeigsbrød med pisket smør 80,-

Brød fra åpent Bakeri med pisket smør som var florlett og luftig med lite dam av virgin basilikumsolje i midten.

Sopp og trøffel quesedilla 140,-

Med sopp og trøffel duxelle, retten ble toppet med parmesan og servert med vårløksmajones.Uteservering og koselige lokaler


Les mer om Ordr HER