Din søndags take away venn, Ghostbastards

Restaurant:

Ghostbastards

Kjøkken: Junkfood/fast food/take away

Amerikansk, koreansk, italiensk, meksikansk


Prisklasse:

Lav/middels


Adresse:

Kun take away

Toftes Gate 19B, 0556 Oslo


Da var det take away sesong igjen da! Jeg bestiller nesten alltid - så flaut, skikkelig junk food hver eneste søndag. Disse hadde første åpningsdag juni 2021. Ghostbastards er et take away konsept som går ut på flere ulike kjøkken under samme tak. Mao. du sparer på frakten, har du lyst på pizza og din kjære burger kan dere bestille fra samme sted. Jeg testet er par retter fra stedet.


BUTTER BURGERButter burger 135,-

Denne var favoritten! Dere vet jeg liker burgeren min enkel! Helt perfekt medium stekt burger, saftig, mørt med fin stekeskorpe, og med smøraktig ettersmak, kjøtt fra Strøm-Larsen, luftig og fersk potet burgerbrød, dressing, salat, tomat og rødløk.The dirty beast 154,-

Denne er for deg som liker en stor hånd- og munnfull, en høy burger fylt med dressing, coleslaw, bbw saus, bacon, vårløk og jalapeno.
Angry chicken 139,-

Igjen, en fin høy burger! Knasende sprø kyllinglår med brioche brød, med rødkål slaw, koreansk bbq saus, vårløk, chilisaus med litt spice.
4 cheese pizza 185,-

Fantastisk god osteblanding; parmesan, pecorino, mozzarella og gorgonzola - velig bra at de ikke sparte ikke på osten. Svært vellaget pizza, jeg vil beskrive den som New York style; tynn og sprø bunn, med mye fyll og stor i størrelsen. Deigen skal være hevet i 24 timer før steking. Anbefaler pizzaen herifra!
Diavola 180,-

Klassiker; mozzarella, pecorino, N'duja, calabra-picante salami og rødløk.The Witch
Mac n Cheese Wrap 175,-

Herlig fet rull fylt med mac n cheese, fried chicken, cheese doodles, pico de gallo, persille og fetaost. Denne var skikkelig comforting! Sprø kylling med sausete og osterik mac n chesse og frisk fetaost. Helt perfekt til dagen etter.
Pastrami 175,-

Veldig god sandwich stekt sprøtt med generøse skiver med pastrami fra Idøse, italiensk provolone og fransk sennep.

Cheesey fries 65,-

Fries med hjemmelaget ostesaus, vårløk, chili og jalapeno.Roll rush
Kebab bowl 125,-

Kebab i døner stil, den var veldig frisk! Ikke rart - i bollen var det syltet rødløk, tomat, isbergsalat, tzatziki, fefferoni, kebabdressing, vi valgte bolle med fries, men du kan velge med ris.Taco Bandida


Chalupas de Pollo 129,-

Sprø maistortilla toppet med fantastisk saftig kylling, smeltet cheddar, ble servert med pico de gallo, guacamole og pisket creme fraiche.

Vegetarian Quesadilla 145,-

Hvetetortilla fylt med refried beans, cheddarost, toppet med jalapeno og koriander. Ble servert med pico de gallo, guacamole og pisket creme fraiche.


Oriental Chicken48 Hour Crispy Chicken Meal 159,-

Wow, sprø på utsiden og nydelig mørt og saftig innsiden! Det står på nettsiden at det tar 48 timer å tilberede kyllingen - ikke rart. Veldig god! Anbefaler!

Korean wings 8 stk, 99,-

Sweet n spicy wings 8 stk, 99,-


Fantastisk icky sticky smaksrike glaserte kyllingvinger.

Den koreanske var med sesamfrø, vårløk, chili og koriander. og Sweet n spicy var med koriander, sesamfrø, vårløk og chili.