BESTE VIETNAMESISKE RESTAURANTER I OSLO


Xin Chao

Oslos beste Bo Hue, Banh Xeo og Bun Cha Ha Noi finner du her!

Les mer om mitt besøk hos disse HERTri Ky

Delt på førsteplass over Oslos beste pho finner du her!

Les mer om mitt besøk HER og HER


Mama Pho

En av Oslos beste biff pho finner du her! Intens og smaksrik kraft, kjøttboller, indretfilet av okse i tynne skiver og langtidskokt biff. Svært rause porsjoner.Atelier Asian TapasFlotte asiatiske småretter, kamskjell retten deres er blitt kjent! Disse holder til på Mathallen.Da Lat

Prisklasse: Lav/middels

Adresse: Torggata 27, 0183 Oslo


Pho - Fire biter med kjøttboller, rå biff i tynne skiver og skiver av langstidskokt biff i herlig smaksrik opparbeidet kraft. Serveres med utvalg av ferske urter, lime og salat.Pho Mai

Prisklasse: Lav/middels

Adresse: Vogts gate 38, 0474 Oslo


Her var det ikke den berømte vietnamesiske pho suppen som imponerte men de andre middagsrettene! Blant annet stekt biff med risnudler, peanøtter, sprøstekt løk, autentiske våruller og salat, og svinekotelett med sunny side up egg, vietnamesisk lime- og chilisaus, syltede gulrøtter og ris!


 

Lille Saigon

Prisklasse: Lav/middels

Adresse: Bernt Ankers gate 7, 0183 Oslo
En av mine favorittsupper fra Vietnam er Bun Bo Hue, jeg har nå funnet ut at Lille Saigon har den beste Bun Bo Hue i Oslo! Aromatisk og smakfull suppe med langstidskokt biff, char siu svin, tykke risnudler, ferske asiatiske urter og rå løk. 


Xich Lo

Prisklasse: Lav/middels

Adresse: Karl Johans gate 23B, 0159 Oslo
Når det gjelder pho suppen her så er smaken litt varierende, noen dager smaker den fantastisk og andre dager ikke. Men! Jeg drar gjentagende hit på grunn av denne retten til lunsj, rett nr #2 Risnudler! Vietnamesiske våruller med kylling, risnudler, ristede peanøtter, salat, syltede gulrøtter og peanøttsaus! Frisk, lett og svært appetittlig rett. Et annet element som er verdt å nevne er at disse har svært fint interiør i forhold til de andre restaurantene.

 

Monsun Noodlebar

Prisklasse: Lav/middels

Adresse: Helgesens gate 14, 0553 OsloDisse har ikke bare mange deilige vietnamesiske småretter, men også mange gode japanske, koreanske og thailandske retter. Monsun har svært bred meny, og har i tillegg godt utvalg veganske retter.

 
Banh Mi Cousins

Prisklasse: Lav/middels

Adresse: Storgata 25, 0184 Oslo
Denne lille sjappa på Brugata spesialiserer seg i utgangspunktet på den kjente vietnamesiske baguette-retten "Banh Mi". Men her vil jeg spesielt anbefale ris- og nudler rettene! De var ordentlig mettende, innholdsrike og smakfulle, i tillegg kostet de ikke skjorta. Herlig mør ribbe med sprø svor, krydret og fermentert kimchi laget på huset, hjemmelaget soya chilisaus, saftige kyllingboller i glatt og balansert tomatsaus. De har ikke så mange sitteplasser, jeg anbefaler å kjøpe take away og ta med hjem.