Autentisk koreansk mat, Kimchi Oslo Street FoodRestaurant:

Kimchi Oslo Street Food


Kjøkken:

Koreansk

Prisklasse:

Lav/middels

Adresse:

Torggata 16, 0181 Oslo


Skjult perle ved TorggataKimchi Oslo Street Food hadde første åpningsdag 01. mars 2020, 1 uke før lockdown i Oslo..


Menyen er utelukkende preget av tradisjonell koreansk mat. Bulgogi, cup bap, kimchi, kimchi pannekake, kimchi duruchigi og bibim bap. Nawon er opprinnelig fra den nest største byen i Sør-Korea; Busan, og er både eier og kjøkkensjef.


Favoritt fra menyen


Kimchi duruchiki 179,-


Herlig krydret og fedmefull svinekjøtt stekt sammen med kimchi, løk, gulrøtter og pære. Helt fantastisk - det opplevdes som å bli servert av en hjertevarm koreansk mor - full fokus på smak, gjestfrihet og kjærlighet.Klassiker


Bibim bap 159,-


Vidunderlig friske, knasende og pent oppskåret grønnsaker av gulrot, squash, judasøre-sopp og reddik, servert med møre biffbiter, pannestekt egg med rennende kjerne, gochujang chilisaus og sesamfrø.
Bulgogi 189,-


Biff marinert i søtlig marinade, med strålende kjøttfull smak, stekt sammen med gulrøtter, løk og søtpotetnudler.


Oslos beste kimchi?


Kimchi 55,-

Fermentert i minst 1 uke opptil 1 måned. Herlig aromatisk, syrlig og passe sterkt! De tilbyr i tillegg 1kg kimchi for 250,-. Du skal ikke se bort ifra at dette er Oslos beste kimchi!
Kimchi pancake 79,-


For en raus porsjon! Pannekakene var sprø på utsiden og en smule elastisk på innsiden med små biter av krydret kimchi - utmerket som forrett eller siderett.


Anbefaling

Dette er stedet for deg som ønsker prøve uhøytidelig og tradisjonell koreansk mat i uformelle og selskapelig omgivelser (utenom corona).