9 retters levert hjem, Modern Catering


Til deg som ønsker en smertefri stormiddag!


Catering:

Modern Catering


Kjøkken:

Infusion, inspirert fra flere verdenskjøkken


Prisklasse:

Middels

Levering: Ja


Nettside:

https://moderncatering.no/


Meny

Vi var 5 personer som bestilte menyen "Modern Tapas" til 320,- per person, menyen bestod av 9 ulike retter i tillegg til 2 dip og 1 fat med brød. Catering selskapet beskriver menyen som "vår bestselger, innholdsrik og spennende meny med gode råvarer som passer til alle anledninger. Hovedstjernen vår, den som viser vår flerkulturelle bakgrunn best". Sponset mat, ikke sponset anmeldelse.

Modern Catering beregner ca. 550-650 gram per person.


Koreansk inspirertArgentinske vilt reker - helt perfekt temperert med saftig kjøtt, lett spicy kimchi salat av syltet rødløk, grønnkål og fermentert chili saus. Favoritt!

Albondigas, kjøttboller av svin med kremet ricotta saus av spinat og persille.
Tabbouleh, fersk bulgur salat med mynte, dill, persille og syltet stjerne løk. Bulgur har utrolig flott tekstur - god tyggemotstand!Fersk focaccia av økologisk mel. Denne var helt nydelig til den grønne dip sausen og hjortegryten!
Forrest stew, langtidskokt, kremet og brun gryte av vilt hjort - mørt og flakende kjøtt! Med forskjellige sopper av kantareller, steinsopp, shitakesopp, aromasopp og champignon, i tillegg til tyttebær.
Frisk og lett - caprese salat med forskjellige typer tomater, italiensk bøffel mozzarella og pesto.
Blomkål salat med rå blomkål og pannestekt blomkål med superflott stekeskorpe, i tillegg til biter av epler, rosiner og godt krydret karri emulsjon.
Potetsalat av kokte poteter med sterk, urterik og frisk argentinsk chimichurri av edikk, koriander, chili, løk, hvitløk og olivenolje. Favoritt rundt bordet.
Fransk Brie-ost, økologisk Thybo-ost og fikensyltetøy.Spekemat med italiensk serranoskinke og italiensk salami fra Kalabrien - spianata calabra piccante.
Fantastisk god grønn dip med bakt hvitløks emulsjon med persille.


Blåmugg gorgonzola, verde dressing med rømme.Må jo avslutte med litt dessert..

Valrhona 70% sjokolade ganache med brent hvit sjokolade, havtorn gel, bær og basilikum - herlig kombinasjon av syre og sødme! Desserten kostet 55,- i tillegg per person.Senk skuldrene - De fikser det meste


Maten ble levert på design porselen og det medfulgte serveringsbestikk; skjeer og klyper. Modern Catering hentet alt dagen etterpå - fy søren så deilig med mindre oppvask! Den kalde maten ble også godt pakket inn i plastfolie for å bevare ferskheten.Varm mat?

Den varme maten ble levert i en isopor kasse - maten var varm da vi åpnet den godt forseglede pakken!Det medfulgte lapper med navn på de ulike rettene og allergener.Sertifiseringer

Modern Catering prøver å bruke mest mulig økologiske produkter og i tillegg tilberede maten på en bærekraftig måte, de er også godkjent av debio med debio bronse!


Ja eller nei?

Jeg anbefaler absolutt denne menyen til de som ønsker å arrangere en større middag! Det kan være gøy å kokkelere, men å kokkelere selv vil også si handletur med tunge bæreposer, mange timer på kjøkkenet og i tillegg ekstremt mye oppvask. Det var svært rause porsjoner, vi spiste ikke opp maten - gjett om det ble deilig frokost og lunsj dagen etterpå.Video fra besøket


Om dere har noen spørsmål eller er interesserte i å bestille catering: Kontaktinfo Modern Catering: 93400985 / salg@moderncatering.no