Bokbacka 2

Bursdagsmiddag på Bokbacka

Helt UTSØKT mat, som vanlig! For de som har sett på min story/highlights på instagram, så feiret jeg bursdagen min igår på Bokbacka. Sjekk gjerne highlights for videoer, for jeg tok ellers ikke opptak. Jeg hadde lyst til å nyte maten så notatboken ble hjemme, dvs. Ingen matanmeldelse, kamera ble dog med. Her har dere et bildedryss av maten. Ps. Dette er en av mine favorittrestauranter i Oslo. Med andre ord anbefaler!

795 kr. for mellom 7-9 retters.

 

«Caprese» Bokbacka style.

 

Tree, grass, soil and moss.

 

Chicken liver.

 

Raw shrimps from Lyngenfjorden, cucumber, apple and dill flower.

 

Potatoes from Bergsmyrene Gård, dill, onion, avruga and rye.

 

Bread and butter with ox fat (If I remember right).

 

angoustine with mushroom and cress.

 

Gin tonic balls.

 

Mackerel, pineapple weed, sour cream, roe and bread.

 

Hovelsrud chicken thigh, broccoli, ransom, mussels and salty lemon.

 

Corn flakes, parsley, spruce sprouts and wood sorrel.

 

Kokosboller with berries.