HRIMNIR RAMEN POP UP OSLO

Genial ramen!

Restaurant

Hrimnir Ramen

Adresse Hrimnir Ramen har ikke en offisiell restaurant enda. Det står på nett at disse skal åpne restaurant i Oslo i oktober 2018, Maridalsveien 9.

Kjøkken

Japansk, "nordisk versjon av ramen"

Prisklasse

Lav

 

Hrimnir Ramen, er vel ikke en nyhet i Oslo, det vet jeg veldig godt... Men, jeg har ikke hatt muligheten til å teste disse ut tidligere da de kun har hatt pop up. Fikk endelig gjort det i dag! Jeg hadde høye forventninger, og gjett om det stod til forventningene, om ikke over.

Rett Tantan Mazemen. Med hasselnøttsaus, spicy sopp, lakto fermentert krydder, syltet jordskokk og vårløk. Tantan Mazemen. With hazelnut sauce, spicy mushrooms, lacto fermented spices, pickled jerusalem artichoke and scallions (brothless ramen). Pris 135 kr. Anmeldelse

Dette var virkelig en sensasjonell brothless ramen rett! Nudlene var nydelig elastisk og gjorde godt i munn. Retten var meget balansert i teksturer og aromaer! Det var fantastisk sprø, syrlig og frisk jordskokk skåret i tynne og passe lange biter. Vidunderlig fyldig, smakfull og kremet hasselnøttsaus. Det var god sting av chili i ettersmak, biter av nøtter som ga appetittlig tyggemotstand og svært godt krydret myk sopp med god smak av soya!

😍😍😍