TATAKII

Izakaya konsept i Oslo!

Restaurant

Tatakii

Kjøkken

Japansk, koreansk og kinesisk.

Adresse

Middelthuns gate 25, 0368 Oslo.

Prisklasse

Middels.

Bydel

Frogner, Majorstuen.

 

Rett

Ramen. Nori, svinekjøtt, egg, nudler, mais og vårløk. Ramen. Nori, pork, egg, noodles, corn and scallions.

Pris

195 kr.

Anmeldelse

Den mest smaksrike suppen jeg har smakt hittil i Oslo! Teksturen på kraften minnet noe om tonkotsu ramen. Det var herlig mørt og krydret ovnsbakt svinekjøtt i passe tynne skiver, og fine flate rette nudler. Jeg kunne smake at dette var en meget godt opparbeidet suppe, kraften var middels kremet, søt, rik og aromatisk! Egget var kokt til perfeksjon; kremet. Fun fact: Visste dere at det kan ta opp til 20 timer å koke ramen suppe?

 

Rett

Bento box. Vårrull, tempura scampi, salmon sashimi og kylling wok.

Bento box. Spring roll, tempura scampi, salmon sashimi and chicken wok.

Pris

195 kr.

 

Rett

Bibimbap. Biff, egg, squash, bønnespirer, rødløk og kimchi. Bibimbap. Beef, eggs, squash, bean sprouts, red onion and kimchi.

Pris

195 kr.

Anmeldelse

Herlig mørt, saftig og smakfullt marinert biff. Egget var nydelig kremet, kimchien var frisk og syrlig, og grønnsakene passe woket. Det var god smak av soya i bønnespirene, jeg tippet de var blitt lagret i en slags soyamarinade. Sausen som kom ved siden av var passe tykk, søtlig og saltet. Retten ble servert i en rykende varm koreansk steinbolle, og man kunne fortsatt høre og se maten steke i bunn!

 

Rett

Crispy duck. Fritert wonton, marinerte bønnespirer, mangosaus, chilisaus, mangosalat, fermentert knutkål, hoision saus, vårløk og agurk.

Pris

225/445 kr.