HANAMI

Smakfull og kreativ sushi!

Restaurant

Hanami

Kjøkken

Japansk.

Adresse

Kanalen 1, 0252 Oslo

Prisklasse

Høy

Bydel

Frogner, Tjuvholmen

 

Rett

Ceviche. Piggvar, pasjonsfrukt, koriander, chili, sitrus og mint. Ceviche. Turbot, passion fruit, coriander, chili, citrus and mint.

Pris

199 kr.

Anmeldelse

Herlig glatt og delikat fisk. Fisken hadde en meget ren smak. Pasjonsfrukten bidro med god syrlighet og tekstur. Retten var dekket i en nydelig frisk, søt og syrlig pure av urter og sitrus. På toppen var det tynn og knasende chips, saltflak og vårløk som bidro med ekstra skarphet. Litt stive priser, men til gjengjeld smakte maten fantastisk og det var meget oppmerksomme servitører.

 

Rett

Sashimi. Tunfisk i trøffelsoyasaus. Sashimi. Tuna in truffle soya sauce. Maki. Grillede spicy kamskjell med ponzu majones. Maki. Spicy grilled scallops with ponzu mayo.

Pris

229 kr. 155 kr.

Anmeldelse

Herlig silkemyk tunfisk som smeltet på tunga! Sausen hadde fantastisk smak av trøffel og soya. Fisken var toppet med sprøstekt hvitløk i små biter, tror jeg? Det satte ekstra spiss og tekstur til retten. Anbefaler denne! Kamskjellene var vidunderlige sødmefulle og ferske, de var blitt hakket i små biter. Majonesen var middels sterk, og risen var klebrig og balansert.