CHILI & COCONUT MOULES FRITES

En av mine beste oppskrifter på blåskjell

Chili & coconut moules frites with chili dip!

Smakskraftig, fyldig, balansert og aromatisk blåskjellsuppe med frisk chili dip! Ps. det er ikke nødvendig å tilsette lime i suppen da chili sausen allerede gir god syrlighet og friskhet. Saus fra Sterk Saus.

Framgangsmåte:

Ingredienser:

Blåskjell, sitrongress, løk, hvitløk, tørr hvitvin, lime kaffir blader, ingefær, koriander, paprika, vårløk/gressløk, kokosmelk, salt/fiskesaus, rød curry, pommes frites, aioli, Sterk saus “rød chili”. Sponset.

Anmeldelse Sterk Saus Rød Chili:

Frisk, balansert, ren, lett og passe syrlig chili saus, kan fint brukes til servering, marinade eller en del av retten. Jeg mener at dette er en chilisaus for alle da den ikke er for sterk. Stort pluss for at det ikke er tilsatt konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. Support your local producer - sausene håndlages i Oslo.

Kan kjøpes her: HER