Wallmans

Vi alle kjenner noen som har vært på Wallmans, men hvordan smaker maten?

Bla nedover for matanmeldelse

Lite klipp fra showet

Restaurant

Wallmans

Restaurant som spesialiserer seg på dinnershow

Bydel

Grunerløkka

Adresse

Mølleparken 6, 0459 Oslo

Kjøkken

Norsk, Nordisk

Prisklasse

Middels.

Prisene varierte fra mellom 595-795 kr. per pers. Prisen på VIP plassene er jeg usikker på da du må sende en forespørsel på epost for å få svar på dette.Prisen avhenger av sikt du ønsker til scenen og standard på sitteplass.

Størrelse porsjon

Små/middels.

Foodies

Relativt god mat, men ikke spennende nok for en restaurantgjenganger.

Anmeldelse legges ut på Instagram, før det legges ut på bloggen, følg meg på OsloNam

 

Rett

Appelsinmarinert og gravet laks med syltet rødkål, ertepure, wasabimajones og balsamico glaze.

Anmeldelse

Min favorittrett fra deres 4 retters meny. Laksen var flakende og myk med et lite hint med smak av appelsin. Den tykke og modnet balsamico bidro med god sødme og syrlighet til retten. Wasabimajonesen ga retten et lite sting i ettersmak. Kålen var frisk, sprø og syrlig, og bidro med god tekstur.

 

Rett

Sellerirotsuppe med saltristede solsikkefrø og urteolje.

Anmeldelse

Meget kremet og tykk suppe. Solsikkefrøen ga ekstra tekstur og tyggemotstand til retten. Urteoljen var totalt anonym i smak. Dette var noe kjedelig og på grensen til en tam rett, jeg savnet smaksdimensjoner.

 

Rett

Grillet indrefilet av okse med pommes anna, gulrot, rosmarinpure, ragu på savoykål, rosenkål, sjalottløk og rosmarinsjy.

Anmeldelse

Dette var ikke en mør biff, den var dessverre noe seig, både ved skjæring og tygging i munn, den var ellers medium stekt og hadde litt stekeskorpe. Potene var noe tørre, jeg tror kanskje at de ble ferdigstekt i litt god tid før servering, jeg har forståelse for at det kan være utfordrende å servere hundre gjester på en gang, det syns jeg leser også bør ta i betraktning til ved lesing av anmeldelsen. Retten hadde i helhet sterk smak av rosmarin og kjøttsmak fra sjsysausen og biffen. Gulrotpureen var herlig glatt og kremet. Kålen var sprø og passe stekt.

 

Rett

Sjokolade-panna cotta med pasjonsfruktcoulis, sjokolade-crumble og hvit sjokolade og pistasjflak.

Anmeldelse

Jeg var litt ambivalent angående denne desserten. Det var vært syrlig smak fra pasjonsfrukt, kanskje i overkant syrlig? Men det smakte fortsatt godt. Det var tydelig og god smak av kakao. Retten var ikke overdreven søt. Den hvite sjokoladen bidro med sødme og crumble sprø og god tekstur.

 

Andre kommentarer til menyen

Det var kun et alternativ; 4 retters meny, her hadde jeg muligheten til å velge enten kjøtt eller fisk til hovedrett.

 

Minner om at at denne anmeldelsen er skrevet av My, eier av OsloNam. Dette er min personlige vurdering.