LILLE ASIA

Utsted på kvelden, sushi og thai mat på dagen

Bla nedover for matanmeldelse

Restaurant

Lille Asia, Hegdehaugsveien

Bydel

Majorstuen

Adresse

Hegdehaugsveien 31, 0352 Oslo

Kjøkken

Thai, Japansk

Nettside

Klikk her

Pris

Middels

Størrelse porsjon

Små/middels

Meny

Kombinasjon 4 retters meny 395 kr. per pers.

For foodies?

Tja, det var smakfull mat, men kanskje ikke kreativt nok?

Anmeldelse legges ut på Instagram, før det legges ut på bloggen, følg meg på OsloNam

 

Rett

Laks carpaccio. Laks med shiso ponzusaus og flyvevisk (tobiko)

Salmon carpaccio. Salmon with shiso ponzus sauce and flying fish roe (tobiko)

Anmeldelse

Herlig myk og flakende laks ! Jeg ble fortalt av servitøren at dette var salmalaks, denne var et hakk mykere enn det jeg tidligere har erfart med fra dagligvare. Ponzusausen var av det søtere og noe tykkere slaget sammenlignet med andre steder jeg har spist, men det harmonerte fortsatt godt da det ellers var definert smak av syrlige elementer i sausen. En enkel og appetittlig forrett.

 

Rett

2 miks asiatisk tapas. 2 sake avokado og 2 teriyaki laks roll.

2 mixed asian tapas. 2 sake avocado and 2 teriyaki salmon roll.

Anmeldelse sake avokado

Det myk laks, kremet avokado og mangobitene bidro med friskhet og sødme. Sushien kan ikke sammenlignes med de beste sushi restaurantene i Oslo, men det falt allikevel i smak.

Anmeldelse teriyaki laks roll

Sushien var fritert i tempurarøre, den var sprø på utsiden. På innsiden var det laks som var blitt gjennomstekt og original phillidelfiakrem. Jeg personlig syns laks smaker bedre medium stekt eller helt rått. Chillimajonesen og ponzusausen tilførte god og balansert smak. Denne sushien passer kanskje for de som ikke liker rå laks? Denne sushien smakte for meg; helt middelmådig.

 

Rett

Tom yam kunk. Syrlig suppe med scampi, chilipaste, sopp og urter

Tom yam kunk. Soup with scampi, chili paste, mushroom and herbs.

Anmeldelse

Suppen var passe balansert; syrlig med ettersmak av sødme og krydder, for å sammenligne med andre restauranter var suppen mindre syrlig enn det jeg tidligere har smakt, min erfaring med tom yam er en suppe som skal være overkant syrlig med hint av sødme. Scampien hadde fin stekekorpe, men tarmen var dessverre ikke renset, heldigvis var det ikke noe å rense på innsiden.

 

Rett:

Panang Kai. Kylling i karrisaus med kokosmelk, paprika, sukkererter, grønne bønner, squash, bambus, søt basilikum og kaffirlimeblader. Panang Kai. Chicken in curry sauce with coconnut milk, paprika, sugar peas, green beans, squash, bamboo, sweet basil and lime leaves.

Anmeldelse:

Nydelig kremet, sødmerik og passe sterk saus. Det var ganske mild curry smak. Grønnsakene var blitt passe stekt og kyllingen var herlig mør og myk.

 

Minner om at at denne anmeldelsen er skrevet av My, eier av OsloNam. Dette er min personlige vurdering.