TOPPHEM

Meny som beror seg på dagens levering fra bøndene

Bla nedover for matanmeldelse

Restaurant

Topphem

Adresse

Henrik Ibsens gate 60C, 0255 Oslo

Kjøkken

Nordisk

Prisklasse Middels

Porsjon

Små/delings retter, det anbefales å bestille minst 3 retter.

For foodies?

Ja, dette er et sted for de som er ute etter en unik matopplevelse, som ikke er redd for å spise utradisjonelle råvarer og kombinasjoner. For de som ikke er avhengig av å vite hva som er på menyen i forkant av besøk.

Anmeldelse oppdateres på Instagram før det legges ut på bloggen, følg meg på OsloNam

 

Rett

Potet, løk og trøffel fra Gotland

Pris

145 kr

Anmeldelse

Herlig luftig, glatt og aromatisk mandelpotetmos! Det var en smaksrik og tynn sjy av sitron og timian som bidro med ekstra smaksdimensjoner i retten. Den sprøe grønnkålen og løken ga ekstra tekstur som gjorde retten fullkommen i konsistenser. Det var en middels sterk trøffelsmak.

 

Rett Krabbe. Pastinakk og karse

Pris 130 kr

Anmeldelse

Sjøsaltet og kremet krabbesalat servert i flytende krabbebuljong. Pastinakken kom i skiver og hadde en sødmefull ettersmak. På toppen av retten var det tilføyd en god og veldig sprø kjeks som en måtte bruke hendene for å spise. Vi ble fortalt at menyen deres beror veldig på dagens levering fra bøndene.

 

Rett

Kål, kyllinglever, pære og ål

Pris

155 kr

Anmeldelse

Dette var en veldig artig rett med spesielle smaker og unike kombinasjoner! Retten var kald, og hadde en overraskende dominerende intens ettersmak av kyllinglever som hadde festet seg godt til den sprø og friske kålen. Pæren var et søtt tilskudd mens ålen i biter fungerte mer som et tilbehør enn hovedartisten i retten. Jeg anbefaler denne retten for de som ønsker å prøve noe nytt eller de som liker smaken av lever.

 

Rett

Surdeigsbrød med kyllingsmør

Pris

65 kr

Anmeldelse

Deilig, ferskt og elastisk brød. Brødet hadde godt definert sprø skorpe, og det myke smøret hadde en nokså tydelig kyllingaroma i ettersmak.

 
 

Minner om at at denne anmeldelsen er skrevet av My, eier av OsloNam. Dette er min personlige vurdering.