• Admin

OSLOS BESTE BURGER ER.....


Jeg troooor jeg har funnet OSLOS BESTE BURGER!!

Restaurant:

Troys Burger

Kjøkken:

Amerikansk, Burger

Bydel:

Majorstuen

Prisklasse:

Lav-middels

Adresse:

Helgesens gate 16A, 0553 Oslo

Hegdehaugsveien 36, 0352 OsloKullgrill

Med jospergrill med kull kan det ikke gå galt! Det satte en fantastisk god grillaromat på kjøttet og vakker stekeskorpe! Dropp parkgrillen, og kjøp burger fra Troys istedenfor, samme om ikke bedre grillopplevelse!Trøffel

Bestselgeren; trøffel burger.

Salat, syltet rødløk, karamellisert sopp, cheaddar og trøffel majones.Clasico

Clasico, cheddar, dressing, salat, tomat, løk, tomatsaus. 109,-Troys

Troys. salat, løk, cheddar og jalapeno. 115,-Fries

Fries. 42,-

Standard, klassiske fries drysset med krydder med smak av tørkede urter og løkpulver.Parmesan fries 56,-

Troys dip 20,-

Bbq dip 20,-


Mine favoritter var;

Trøffel, Troys, Clasico og Sriracha.


Mer om burgeren

Kjøttet var medium stekt og saftig, til info; husk å be om medium stekt burger om du ønsker det! Brioche brødet var herlig luftig og delikat! Det som gjør dette stedet svært unikt er den kraftige grillaromaen på kjøttet og brødet! Det var som å spise BBQ rett fra grillen.


Personlige preferanser

Jeg liker i utgangspunktet burger med klassisk, enkelt og lite tilbehør. Brødet og kjøttet bør være stjernen i retten. Jeg personlig syns burgeren smaker best når man kan få alt i munnen på en bit (for ordensskyld; ikke hele burgeren, men brødet, kjøttet og tilbehøret) og i tillegg kunne spise med hendene. Burger med tilbehør på flere meter er med andre ord ikke min type burger. Hehe.Foto av interiør fra avdelingen på Grunerløkka.