• Admin

PinkFish

Oppdatert: juni 16Glad i laks?

PinkFish er en fastfood restaurant som eksklusivt serverer laks. Nyeste nyhet; nå også økologiske blåskjell fra Trøndelag! Her var det bredt utvalg av lakseretter, salat, supper, lakseburger, poke bowls, fish and chips og wraps.Restaurant

PinkFish

Bydel/adresse

Operagata 35, 0176 Oslo

Grensen 17, 0159 Oslo

Kjøkken

Internasjonalt

Prisklasse

Lav/middels
Dere vet hvor glad jeg er i blåskjell?
Rød curry blåskjell med kokosmelk, lime, chilli, gulrot, sopp og koriander.

Passelig krydret og lett kremet med masse grønnsaker og koriander. Superflotte ferske og kjøttfulle blåskjell - se bildet over.

150,- per porsjon.

Min favoritt poke bowl!

Om jeg anbefaler denne! Japansk Sashimi Bowl. 130,-

Laks med teriyaki, ris, ingefær, edamame, wasabinøtter, agurk, vårløk og wasabimasjones.


Silkesmyk laks i terninger, syltet ingefær som brant kort i munn, løk som bidro med dybde, frisk agurk, søtlig og smakfull saus, deilig krønsj fra wasabinøtter og litt ekstra tekstur fra edamame - denne bollen er perfekt!
Peruansk inspirert poke bowlPeruansk Poke. 130,-

Med laks, jalapêno, ris, koriander, rødløk, søt potet og chillimajones.

Asiatisk mat kan ha tendenser til å ha et ganske høyt sukkerinnhold - spesielt i sauser og marinader, er du ikke så glad i det? Anbefaler jeg denne! Denne hadde derimot litt spicy og vidunderlig syrlig saus - som motbalanse; søtpotet.

Jeg vil anta at denne var ceviche inspirert!Nysgjerrig på hvordan det ser ut?

Avdeling Grensen

Anbefaler dette stedet for de som ønsker en rask og lett middag, til lunsj eller etter jobb! Ps. Disse har nylig åpnet avdeling på Bjørvika - en ganske nokså herlig uteservering disse disponerer, med utsikt mot Sørenga!

#PrisklasseMiddelsOslo #LunsjOslo