OsloNam?

Visjon:

OsloNam skal være et matunivers som presenterer restaurant Oslo på en kreativ og annerledes måte.

Målet mitt er å gi deg en matreise gjennom fotografi, videoer og animasjoner i kombinasjon med deilig musikk og konkrete tekster.

OslonNam skal være 100% ærlig, nyttig, underholdende, informerende og inspirerende. Jeg har fokus på å anmelde enkelte retter og ikke restaurantens helhet da jeg mener at det maten som avgjør hvor bra en restaurant er. Jeg ønsker å beskrive og presentere maten slik som den i realiteten oppleves og håper på å hjelpe deg med å ta en beslutning. OsloNams plattformer skal innholde 80% matanmeldelser og resterende oppskrifter inspirert av restauranter. 

 


Hvem er jeg?

Mitt navn er My, jeg er en hobbykokk som helt siden min barndom har hatt stor lidenskap for mat. I helgene finner du meg på en restaurant her i Oslo hvor jeg nyter en flere retters meny, eller hjemme på kjøkkenet hvor jeg kan stå å kokkelere i mange timer. Jeg er en ekte foodie, jeg er besatt mat. Jeg elsker farger, former, smaker, teksturer og dufter. Min plan er å videreutvikle OsloNam til det ultimate stedet for alle matelskere!


 

Ønsker du besøk av OsloNam eller hjelp av OsloNam med sosiale medier?

Kontakt meg direkte: oslonam15@gmail.com


 

PR mail box / PR adresse:​

OsloNam

Parkveien 64

0254 Oslo

Kontakt OsloNam